Успехът на МС сесии 2019 в Букурещ

За втори път се проведе фестивалът за млади хора с множествена склероза – MS Sessions. Тазгодишното издание беше в Букурещ, Румъния между датите 25-27 октомври. Негови организатори са Sfift.MS и EMSP, а финансирането му идва от шест различни фармацевтични компании.

Възрастовата граница е 18-40 и цели да събере млади хора от различни европейски държави, които са изправени пред тази диагноза и проблемите, които произтичат от нея.

Подробна информация за фестивала може да намерите тук: https://mssessions.com/ , а презентациите на експертите се намират в групата с превод на български език.

Публикувано от msmystrategy

Здравейте, името ми е Христина, на 30 години съм, завърших Медии и журналистиката в УНСС. Най-сетне реших да създам своя собствена страница към фондация "Множествена склероза" България, където мога да комбинирам знанията си от специалност логопедия, която не завърших заради МС и уменията си от "Еразъм", където бях поставена между креативните медии и политическо писане и научно изследване. И идеята просто се появи. Така че ще се радвам, ако можете да намерите полезна информация тук и се надявам да не срещате моите проблеми с МС. :)

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d блогъра харесват това: